044 240 1200 info@toipumo.com

 

Oletko väsynyt läheisesti päihteidenkäyttöön? Ovatko omat voimasi aivan loppu? Tuntuuko, että mikään ei enää auta.

Päihderiippuvuutta kutsutaan hyvästä syystä perhesairaudeksi.

Saattaa aluksi vaikuttaa jopa itsekkäältä mutta ensimmäinen asia perheesi, ja käyttävän läheisesi auttamiseksi, on todennäköisesti se, että sinä haet apua itsellesi. Riippumatta siitä, että onko käyttävä läheisesi aikeissa hakea itselleen apua.

Voit aina soittaa tai laittaa viestiä meille! Toivoa ei kannata menettää! Me olemme huolissamme myös sinun hyvinvoinnistasi ja uskomme, että voimme auttaa.

Toipumon läheisohjelma on suunniteltu juuri sinulle.

Päihderiippuvuus sairautena ei kosketa ainoastaan siihen sairastunutta ihmistä. Perheet ja ystävät saattavat olla vuosia kovienkin paineiden alla ja omasta elämästä saattaa muodostua eräänlainen näytelmä, jota riippuvainen ihminen ohjailee.

Usein läheinen ajattelee, että avuntarpeessa on vain itse riippuvainen ja “kaikki olisi paremmin”, kun tämä vain ottaisi apua vastaan.

Läheiset ovat kuitenkin vuosia jatkuneen päihdekierteen jäljiltä todella väsyneitä, ja kärsivät itse asiassa hyvinkin samoista oireista kuin itse riippuvaisetkin: työtehon laskusta ja jopa työkyvyn menetyksestä, unettomuudesta, psyykkisestä ja fyysisestä huonovointisuudesta jne.

Tähän voi vaikuttaa! Riippumatta siitä, mitä päihdeongelmainen itse elämälleen tekee, on läheisillä mahdollisuus panostaa omaan hyvinvointiinsa.

Ensimmäinen askel on saada oikeaa tietoa, seuraava on alkaa oikeasti huolehtia itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan – ja irrottautua rakkaudella riippuvaisesta.

Nämä kaikki toteutuvat Toipumon läheisohjelmassa.

Jätä viesti tai soita 044 240 1200

14 + 4 =